ROGELLI VELDTOERTOCHT 2019

Traditioneel wordt de Rogelli veldtoertocht gereden op de 1e zondag van december, zo ook dit jaar. Dit jaar is dat dus op zondag 1 december.

De werkgroep is op dit moment al full-speed bezig met de voorbereidingen. Ten opzichte van voorgaande jaren zullen er enkele wijzigingen worden doorgevoerd, waaronder de locatie van de rustplaats.
Tot afgelopen jaar werd de tent voor de rustplaats geplaatst op het terrein van Landgoed Schijf. Dat is altijd prima gegaan met de volle medewerking van de beheerder/eigenaar, waarvoor oprecht dank.
We hebben nu een aanbod gekregen om de rustplaats te verplaatsen naar Paarden Pensionstalling Le Papillon te Schijf. We hebben daar positief op gereageerd o.a. vanwege het feit dat het organisatorische voordelen geeft en dat het prachtige terrein van Landgoed Schijf minder zal worden belast. Het parcours zal uiteraard nog wel over het terrein van Landgoed Schijf worden geleid.

Als je meer wilt weten over de nieuwe rustplaats bezoek dan de website van Paarden Pensionstalling Le Papillon.

Daarnaast zijn er enkele noodgedwongen wijzigingen in het parcours, omdat één van de eigenaren, Brabant Water, in die periode bezig is met de vernieuwing van een aantal putten. Zij moeten hiervoor een aantal stukken in het bos afsluiten voor bezoekers, waaronder een deel van onze oorspronkelijke route.
Er zijn echter prima alternatieven gevonden door de werkgroep.
Meer informatie over deze veldtocht vind je hier