SPARK Open dag!

Graag willen wij van SPARK jullie van harte uitnodigen om aanwezig te zijn op onze open dag! Een feestelijke dag waar wij onze deuren open stellen voor iedereen met een wil om zijn of haar doelen te bereiken. Deze dag staat in het teken van vernieuwing en wij gaan dan ook een hoop nieuwe dingen met jullie delen!

Op zaterdag 16 november van 10:00 uur tot 15:00 uur is er de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse lessen, gratis Healthchecks door onze therapeuten, overheerlijke stoelmassages en nog veel meer! Uiteraard is er ook gedacht aan een lekker hapje en drankje. Kortom, een complete dag vol met plezier en gezelligheid!

Wij nodigen iedereen van Toervereniging Zoetermeer 77′ dan ook graag uit om samen met ons een gezellige dag te beleven en de vernieuwingen te lanceren die ons in 2020 te wachten staan. Laat ons even weten of jullie erbij zijn via ons Facebook event!

https://www.facebook.com/events/523158044924269/