Op weg naar de finish!

Donderdag 6 juni is er weer Alp d’HuZes. Dit jaar is Theo Pronk één van de leden die deelneemt aan deze Klim van je leven

Nog 37 dagen en dan is het zover, de beklimmig naar de top van de Alpe D’Huez voor het KWF. De afgelopen maanden veel getraind, spieren gekweekt, ademhaling getraind, conditie opgebouwd en moed opgebouwd want opgeven is geen optie.

De donaties gaan ook SUPER goed, het minimale bedrag van € 2500 heb ik al binnen, maar voor het KWF wil ik nog meer. Minimaal het streefbedrag van € 5000,00 waarop ik op heb ingezet.

Sinds november bij The Cycling company in Barendrecht iedere donderagavond speciale 3 uur trainingen om sterker te worden. Vanaf begin april is het binnen seizoen geeindigd en zijn we naar buiten gegaan om te fietsen. Donderdagavond blijft mijn vaste fietsavond, vanuit Portugaal gaan we de polder in om speciale trainingen te doen om straks op donderdag 6 juni de Alpe D’Huez op te fietsen.

Ik heb de Alpe D’Huez al een paar keer gefiets op de Tacx, een soort homtrainer die alles realtime nabootst. Om te  kijken waar ik sta in door trainingen ben ik alvast naar de Alpe D’Huez gegaan in de mei vakantie. Samen met mijn zoon Sven ben ik begonnen aan de beklimming van de Alpe D’Huez. Wat een berg is dat zeg! 21 bochten en 14 kilometer om boven te komen. Het is mij helaas nu nog niet gelukt om de Alpe D’Huez nu te bedwingen. De benen voelde goed, maar ik had erg last van de hooikoorts en de hoogte waar ik niet aan gewend was. Ik heb nog 37 dagen om de puntjes op de “I” te zetten! Ik heb er zin in en vertrouwen in dat ik op 6 juni in mijn tempo de Alpe D’Huez beklim want #opgevenisgeenoptie

Wil je Theo steunen? kijk op zijn persoonlijke pagina en help hem om zijn doel te halen :
https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/theopronk4341/alpe-dhuzes-captain