Mountainbike Clinic

Zondag 17 maart hebben we Barbera Kreijtz ingehuurd om een MTB clinic te verzorgen waarbij alle basisbeginzelen van het mountainbiken aan bod komen. Barbara is een zeer ervaren mountainbikster die haar sporen in de begin jaren van het mountaibiken zelf actief heeft gefietst. Later is ze zich gaan toeleggen op personal coaching en het verzorgen van clinics. Ze heeft een aantal jaar toppers in Frankrijk gecoacht. Ik heb onlangs een clinic van haar bijgewoond en ik vond haar inspirerend en op energieke manier les geven.


Starten met de basisbeginzelen van het mountainbiken  leek ons een mooie idee om het seizoen mee te starten.
Met Barbara heb ik afgesproken dat er maximaal 20 deelnemers aan de clinic zijn, daarvan zijn 5 plekken gereserveerd voor de jeugd MTB begeleiders, zodat zij de jeugd weer kunnen helpen. Er zijn dus 15 plekken beschikbaar.

Opgeven via mtb@tvzoetermeer77.nl

Ronald Kappetein