Jeugd naar het Tikkiebad

In totaal hebben al 14 jeugdleden zich aangemeld voor het Tikibad! Ongeveer iedereen van elke leeftijd heeft zich aangemeld. Super leuk! Nog niet aangemeld? Je kan je nog tot volgende week zondag bij mij per email aanmelden!
Op 10 februari kan je overigens geen kilometers verdienen voor het jeugdklassement, aanwezigheid op 10 februari levert alleen punten op, of je nou gaat fietsen of zwemmen. 

Dankzij de ouders van Sven en Janno en Ivan hebben we korting op de toegang waardoor we waarschijnlijk gemiddeld 16 euro hoeven te betalen. De kortingscodes zijn niet oneindig en er komen nog parkeerkosten en eten bij. De definitieve kosten kan ik nog niet geven, waarschijnlijk is het rond de 20 euro.

Luxeprobleem
De vele aanmeldingen brengt ook een luxeprobleem met zich mee, vervoer. Kan je meehelpen met de heenweg, terugweg (rond 14:30 uur) en/of begeleiding in het Tikibad? Laat het mij ajb weten! We zoeken nog naar zo’n 2 á 3 begeleiders/auto’s! 

Dit is de laatste email die ik naar iedereen stuur, volgende week maandag stuur ik een mail naar iedereen die zich aangemeld heeft. Ontvang je niks, wel aangemeld? Dan zo spoedig mogelijk laten weten 🙂 

Machiel