Jeugd fietst ook met slecht weer gewoon door

Ondanks het mindere weer afgelopen zondag toch een hoge opkomst bij de MTB jeugd. Je ziet ze echt vooruit gaan en heuvels nemen die ze een half jaar gelden echt nog niet konden. Ook de gemiddelde rijsnelheid gaat langzaam omhoog

Super leuk voor de jeugd natuurlijk, maar zeker ook voor de begeleiders die de jeugd motiveert en nieuwe technieken bijbrengen bij mooi en slecht weer.

Wij zijn ook bezig om een digitale af en aanmeld registratie te maken, waarin de jeugd per week zelf kan aangeven of zij aanwezig zijn. Hierop kan de begeleiding per week bepalen wat voor een les zij moeten voorbereiden.

Groep groeit

De Groep is aardig aan het groeien en wij zitten nu op ca 35 jeugd MTB-ers. Om het voor iedereen vanaf 8 t/m 16 jaar een leuke zondag ochtend te laten zijn zou het fijn zijn als er nog 1 of 2 extra jeugdbegeleiders bij komen. Zodra wij die hebben kunnen we de groep opsplitsen in een jonge (minder snelle) en oudere (snellere) groep. Zo blijft het voor iedereen een leuk tijdverdrijf op niveau. Zie je dit zitten of wil je een keer meerijden of het wat voor je is meld je dan aan op mtb@tvzoetermeer77.nl