A A A

Welkom


Welkom op de website van Toervereniging Zoetermeer '77          

                                                                                                          

Nieuws
 


zaterdag 25 oktober Snertrit (CT)

Nu de herfsttocht achter de rug is en de temperatuur voelbaar begint te dalen kondigen wij de volgende tocht alweer aan; de Snertrit! Een jaarlijks terugkerende rit met een bijzonder thema.
Dit jaar is het thema; ‘In de geest van Toervereniging Zoetermeer ’77’.  Wat je je daarbij moet voorstellen blijft ook dit jaar weer een verrassing.Wel staat vast dat de Snertrit wordt verreden op zaterdag 25 oktober, starttijd 09:30 uur vanaf het clubhuis en de verwachte tijd dat de deelnemers bij het clubhuis weer aankomen is tussen 12:00 uur en 12:30 uur.

Lees verder……Prikbord


Welkom aan onze nieuwe sponsors t.w. van der Velden Tweewielers aan de Velddreef in Zoetermeer, die voor een klein bedrag ook halen en brengen en KFS,een jonge beloftevolle wielrenner die vanwege blessures is gestopt en nu mechaniker is bij wielerteams en een webshop is begonnen. Neem eens een kijkje op de website door op het logo te klikken. Zie Sponsoren en Adverteerders.
"De Echte Wielrenner laat van zich horen"

 

 Lees verder……Prikbord


zondag 23 november in Voorschoten

Mountainbike wedstrijd junioren. Jongens/meisjes v.a 10 jaar
Mountainbike wedstrijd senioren Mannen/vrouwen v.a 18 jaar
Lees verder……Prikbord


Vacature Toercommissie

Lees verder……Prikbord


GPS Ledenpakket
Alle leden van de NTFU kunnen individueel een willekeurig toestel bij WayPoint aanschaffen voor de op dat moment geldende winkelprijs (www.gps.nl). Op vertoon van een NTFU ledenpas ontvang je gratis het Ledenpakket:


Clubkleding bestellen let op!

Wilt u clubkleding bestellen? Het internetadres is gewijzigd in kleding.tvzoetermeer77.nl
Heeft u vragen over clubkleding? Hiervoor is een e-mailadres toegevoegd kleding@tvzoetermeer77.nl.


Er is weer een verkooppunt van Squirt Lube en wel bij Basicbikeparts,
Basicbikeparts verkoop dit smeermiddel voor € 10,95 en het is ook te bestellen via de webshop. http://www.basicbikeparts.nl/brand/squirt/
Afhalen kan ook in de winkel aan de Willem Dreeslaan 165, Zoetermeer maar let op de openingstijden www..basicbikeparts.nl 
 


Zoekt u een andere fiets, voor uzelf, zoon of dochter?
Kijk dan even bij  TE KOOP er zijn div. "nieuwe" fietsen toegevoegd.


Klik op logo of voor meer info op link Sponsors. 

   

     
         

 

 

 

 

        

 ZZ 

 

 Lees verder……Prikbord

 

Einde van het lidmaatschap. (wettelijk verplichte mededeling op pagina 1 van de website) Gelet op artikel 8, lid 1 van de akte van statutenwijziging inzake: “Toervereniging Zoetermeer’77” eindigt het lidmaatschap door schriftelijke opzegging bij het secretariaat, waarbij beëindiging ingaat op het einde van het verenigingsjaar, waarin werd opgezegd. Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap geeft geen recht op restitutie van de contributie en NTFU afdracht.